How's that for a day?^^

Hann verkligen inte skriva något igår, var bara komma fara komma fara hela dagen!!

Morgon/Dag:
Steg upp - kollade mailen - städade lägenheten - åkte från Hemavan.

Dag/Eftermiddag:
Kom fram till Skeå ungefär 5 timmar senare - åkte hem till syster på en gång - lekte där; först med ungefär tio pojkar och en bebis utomhus och sedan med fem ungar och två bebisar inomhus, plus typ halva syskonskaran med sina respektive samt en av Marias bästa kompisar - *phew*.

Sen eftermiddag:
Tog bussen från Skeå till Umeå - skulle byta buss då det visade sig att en kvinna på bussen mot Carlshem fått ett epilepsianfall och vi fick invänta ambulans.

Kväll:
Kom fram till Carlshem - eftersom bussen blev så sen fick jag springa in - slänga in väskorna - springa till bussen som tog mig till Umeå City och biografen - såg "17 again" (helt j*vla underbar film!!!!! Rekommenderas så skarpt!!) - tog sedan bussen hem igen och kraschade i soffan tills strax efter två då jag äntligen kom i säng!

Now, how's that for a day? =p

Idag går det lite mer segt. Har stigit upp och duschat och tvättat håret och peelat heeela kroppen *skönt* och... Jaa, det var väl typ allt :O
Klockan är kvart i tre redan, känner en liten press att faktiskt göra någonting av även den här dagen. Dock inte alltför ansträngande ^^

Love,
Celiia
Klockan är kvart i tre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0