I liften

Mamma och jag står i liften. Solen skiner och reflekteras mot den vita snön som vi möter.
Ceralia *glatt*: Är jag brun nu?
Mamma tittar på mig:
- Mm.... Som snön.

Syster testar offentlig toalett

Syster kommer ut i backen igen efter snabbt besök på värmestugans toalett. Rosig om kinderna och ser generad ut.

Hon berättar att hon gick in på toaletten och låste dörren efter sig.

När hon sedan sätter sig tillrätta upptäcker hon att - även om dörren är låst - så är den inte stängd.


Jaa,,, Vad ska man nu säga?! xD





Molnig dag idag annars. Blåste upp rätt ordentligt runt 15-tiden. Isvindar!

Själv kraschade man i liften, låg där tvärsöver spåret och mamma som åkte bygeln bakom applåderade när hon "seglade förbi" och sa med bebisröst: Men så duktig du är, gumman. Så jätteduktig.
Mm, mamma. Visst. Kul.

Shorty

Igår
Han(!) var inte singel :'(
Dock mycket trevlig kväll ändå!!:)
Mycket mindre folk där än väntat, tror hela personalen var lite besviken. De hade väntat sig mer. Mycket mer!
Gick hem i typ 20 minus och fröööös.
Supertrött när jag kom hem och stupade i säng.

Idag
ISKALLT i backen. Går bra några åk, sedan förfryser man tårna. Lite folk i backen - slipper stå i kö, perfekt!:D
Blir varmare nu framemot eftermiddagen. Ska snart ut och åka igen. Vila lite först.
Har lovat syster mitt Internet ikväll så får se om jag har möjlighet att blogga senare. Tror det iaf. Hon brukar inte vara omöjlig.
Eller inte jämt i alla fall ;P

Historien om Olyckan


Ceralia ikväll. På väg ut - igen!

Ikväll blir det krogkväll.
Dansgolv, men efter dagens träning pallar nog inte benen det.
Blir nog att guppa som en bebis till musik
Cute!
-if you're five - tops! :p

Den utlovade historien lyder:
Åkte upp till Hemavan igår då vi i Åbacka utanför Sorsele. Där såg jag några konstiga blinkande ljus på vägen som visade sig vara utryckningsfordon (för att rökutveckling startat i ett hus, visade sig sedan).



Mellan bilarna och i skogen syns blinkande sirener och taken på brandbilarna.


Rökutveckling från huset

Iaf, när vi som bäst står och väntar på att få komma fram i bilkön, så kommer en polisman och informerar de som står framför oss om vad det är som sker.
I vår bil finns mamma (förare), jag (passagerarsätet) och syster (baksätet). Syster säger åt mamma att veva ned rutan så vi får veta saker. Mamma trycker på knappen. En ruta åker ned.
Sofia: Men inte här bak!
Mamma börjar fnissa och istället för att veva ned rutan slår hon igång vindrutetorkarna.
Vi börjar gapskratta.

Radion står på på rätt hög volym och Sofia säger:
- Alltså, varför lyssnar vi på finsk radio?
Jag och mamma DÖR av skratt. Polismannen går förbi. Ser lite sur ut. Undrar kanske varför vi sitter och gapskrattar under utryckning?

Mamma byter radiokanal och får upp rutan bak. Sen sitter hon med fingret tryckt mot rätt knapp i väntan på att polismannen kommer tillbaka.
Vi ser honom. Mamma trycker på knappen, rutan åker ned och polismannen tar fart, springer förbi vår bil och saktar ned vid den framför oss.

Det var den servicen. Undrar om han tyckte det var lite oförskämt?:p


Boven i dramat - mi madre


På väg från olycksplatsen.
Herr Polis verkar inte uppskatta vår närvaro



Nu dags att dra. YEEEY!
Hoppas träffa en speciell person idag.
Sett honom vid två olika tillfällen redan. Hoppas på ett tredje. Och att han är singel. Och vill ha mig.
Hehe 0:-)

KRAAM!

I härliga Hemavan <33

Försov mig "aningen" igår. Panikgöra mig iordning, bussen gick från Carlshem 9:38, sen bussen från NUS 10:05. Sen åkte vi från Skeå halv två och kom fram strax före 19. Uppackning då och sen.. Högfjälls! :D


Loungebaren på Högfjälls:)

Fan vad kul! Träffade fyra killar från Umeå senare på kvällen (tidig natt, om man så vill) som var väldigt trevliga (och två av dem riiiktigt fina0:-) But, who looks?!)


Ceralia - strax innan utgång

Dags för hemgång därifrån klockan 00 ungefär, grymt trött efter att ha rest hela dagen. Då jag såg någon i baren som var ofantligt lik min jämnåriga kusin. Gick två steg förbi denne "främling" sen gick jag tillbaka och sa hej till honom. Det var min kusin! HAHA! Har typ inte sett honom på två år, liiiite oväntat att träffa honom i Hemavan. Minst sagt!
Dock väldigt trevligt!

Vi gick i samma klass genom ettan till sexan, men har inte haft så mycket kontakt genom åren. Så kan det gå!^^ Ska nog ut ikväll också. Tar det lugnt i backen idag. Kanske stöter på honom ikväll också,,, eller Ume-killarna. (Hoppas liiiite på att träffa en av dem iaf. Han var väldigt gullig. Helt i min stil liksom ;D)



Lite bilder från resan:

Tärnabys kyrka
Eller: Kyrkan i Anja Pärssons hemby.. Vilket som^^


Kvällsåkning i Centrumliften
Backen till vänster: Centrumbacken; till höger: Hotellbacken
Den lyser på långt håll, ser ut som norrsken över trädtopparna :)


"Musse Pigg-bil"
Eller: Bil med extralyktor på taket för att synas bättre över snödrivorna i fjällvärlden
Men erkänn att det första är sötare :)
De finns överallt här - så gulliga^^


Arvidjaurs kyrka
Så väldigt vacker emot det snövita


Snötyngda träd mellan Skellefteå och Boliden.
Granskog<3


Ska tillägga att bilderna inte är i kronologisk ordning. Eller ja, de i början är ju det som kom senast och sista bilderna i inlägget är ju från början av resan. Vänder man bara på Tärnaby- och Hemavanöversiktsbilden så är det helt i (bakvänd kronologisk) ordning. Men man måste ju få vara lite besvärlig ;)

Har en historia till att berätta om resan, men ska ta och dra ut i backen igen. En riktigt knäpprolig historia. Inblandad mamma. Mest mamma! HAHAHAHA

På återseende! :D

Glömde!!!

Har sovit sedan Dr Phil började. Höll nästan på att glömma VAMPIRE DIARIES.

Ian Somerhalder har rollen som den hetaste vampyren genom tiderna; Damon Salvatore. Det får man ju bara inte missa!!


Mmmm! Eye candy.
Love it!!

No more socks, please! ^_^

Köpte 2x5-pack sockar igår. Nu har jag så det räcker ett tag. Och blir över.



5+3+3+5+5+5
=26

Igår köpte jag packena uppe till höger (s/v och rosavit) och de fem paren ankelsockarna fick jag av mamma i julklapp. Köpta i Turkiet :)
Och mamma, jag gillar numera Hello Kitty-sockarna väldigt skarpt. De växer liksom. Mycket snyggare nu än i julas. Ser framemot sommaren ;)



En liten italiensk chokladkaka jag bakade för två dagar sedan.


Skvaller: Den ser inte längre riktigt ut så.
Den är mycket mindre 0:-)

Nu ska jag ta och diska lite. DET TAR ALDRIG SLUUUUT!

Kommentarer, dryck och sussning

Har svarat på alla kommentarer under februari månad nu. En kvart kvar till andra åket för damerna KANSKE börjar. Orka vänta, orka vänta??? Vet inte riktigt om jag gör det. Känner hur mina ögonlock blir allt tyngre.

Dricker tyngre drycker för att hålla mig vaken.
3-procentig mjölk från Norrmejerier.
*phew*



Verkar inte som att det kommer bli något andra åk ikväll. Stänger ned datorn nu, går och borstar tänderna. Tills dess bör det ha gått en kvart och får då se hur det ser ut.

Förhoppningsvis blir det sussa sött (:

Mer än bara det lilla

Det blev mer än bara fika när jag var ute som kontaktperson idag. Blev dessutom shopping. Vårkläder. LÄNGTAR till sommaren!

Om allt går som det ska drar jag iväg till Hemavan på fredag. Måste packa senast imorgon em eftersom jag inte vill stiga upp alltför tidigt på fredagmorgon. Höhö!

Lektion imorgon 10-12 Seminarium. Ingen egentlig förberedelse, ska bara tänka på hur vi själva (individuellt) ser på missbruk/missbrukare. När vi fick höra talas om detta utspelades följande:
Ceralia: Det var ju lätt. Jag ÄLSKAR mitt missbruk!
Malin: Du kommer göra succé på seminariet!
So, prepare for success!

Har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska göra nu.. Antingen stängs TV:n av DIREKT efter Efterlyst eller så ser jag andra åket för damernas slalom som påbörjas kl 22. Har iaf missat första åket, så jag vet ingenting om hur något ser ut. Feels kind of sucky!

Ska iaf ta och göra mig iordning för natten, nu när det ändå är paus :D

Tillbaka!

Har nu återigen haft ett antal dagar off! Iaf på bloggen. Om man ser till verkligheten så är det så långt ifrån off som man kan komma!

Lördag: Kom fram till Skeå efter en busstur med en nyutexaminerad läkare som håller på med sin AT-tjänst. Riktigt trevlig kille. En läkare med humor, det är fan inte varje dag. Ofta är de ju så tråkiga och sega att man bara dööör. Men så var definitivt inte fallet denna gång :D
Stan med mamma; shopping för 1100 spänn på JC (- jag är student, brukar aldrig shoppa för den summan. Dåligt inflytande, moder min!), då jag köpte jeans och en typ skjorttröja som var skitsnygg. Fått massa beröm för den, både av släktingar och klasskompisar senare. Kul!
Filmen It's complicated var riktigt bra och mamma bestämde sig för vilken typ av svärson hon ska ha, så nu är det bara att följa de riktlinjerna, så blir det inget tjafs ;) Any single guys out there? 0:-) Får köra någon "privat dejtingdoku" :p
En VÄLDIGT trevlig dag iaf. Mamma var så glad hela dagen. Pratade OAVBRUTET! På kvällen satt vi framför TV:n och skulle se... skidskytte? Jag hörde ingenting av vad som sades på TV:n. Lillasyster kom hem och jag lämnade dem ensamma i vardagsrummet. Kom ut igen och då satt syster med smått höjda ögonbryn och bara nickade. Frågade henne om mamma hade slutat prata någongång, men syster gav mig bara en blick som sa allt. Höhö!
Kul att man lyckades göra mamma glad iaf ^^

Söndag: Jättetrött. Gick och la mig sex på fredagskvällen. Halv sju på lördagen kom lillasyster hem och frågade om jag kunde skjutsa in henne till stan efter Melodifestivalen. Sa till henne att det redan var en halvtimme efter läggdags, tror hon höll på att få slag!
Kom iaf inte i säng förrän efter herrarnas skidor (OTROLIGT spännande, skam den som missade det!!!) då både jag och mamma satt och skrek i varsin soffa, HAHA! Efter midnatt någongång somnade jag hursomhelst och därför blev söndagen en riktig segdag.
Åt lunch och tog 13.25-bussen hem. Råkade missa att det var 21:an jag åkte med så fick åka lääänge genom Burträsks alla småbyar. En väldigt intressant resa dock. Busschauffören kände två passagerare som inte kände varandra och de berättade sina "livshistorier" för varandra. De kom långt norrifrån och hade alla en underbar dialekt, så jag bara njöt. Kom dessutom på en tjej mot slutet av resan som också hon satte sig långt fram och vi hade en avslappnad pratstund. Hennes blogg heter Blondinsmurfen. Har inte kollat in den ännu, tänkte göra det när jag skrivit klart detta ;)

Måndag: Skolan började 8:15 med ett nytt moment - yay! Som tyvärr avslutas med tentamen - buu! Skulle jobba i par eller tre och tre i tio veckor framöver och jag tog ett steg bort från dem jag brukar vara mest med, för att umgås med lite fler människor, vilket blir något nytt. Känns både kul och spännande! Måste våga mig utanför min safe zone.

Tisdag: Ack, denna fruktansvärda dag! Det stod städning på schemat och så blev det också! Diska, dammtorka, dammsuga, tvätta, rensa upp i vardagsrummet, gå ut med pappersinsamling och sopsortering... Och sen på kvällen var jag så uppe i varv att jag bakade en chokladkaka. Insane!! Och såg herrarnas storslalom 2:a åket på SVT24 SAMTIDIGT som jag såg damernas skicross final (från kvalet via åttondelsfinalen, kvartsfinalen, semifinalen till finalen). Snacka om att jag var slut efter dessa idrottsprestationer. (Sorry to say, men jag är 25% norsk och hejade därför på en massa människor samtidigt. Bl.a. tre MEDALJÖRER från igår; silver och brons för herrarna och silver för damerna. PHEW! Sen gick jag och duschade för att lugna ned mig. Moahaha!

IDAG: Diskat upp efter gårdagskvällens bakning. Vikt tvätt. Lite allmänt seg och avslagen. Fattar ju varför, men :p
Ska snart iväg som kontaktperson, men har först tänkt dammsuga av köket och sovrummet. Känns som att jag trampar i mjöl i köket och att det fort blev dammigt efter kläderna i sovrummet. Oh well, that's life! Ska äta lite först. Är helt slut nu efter denna skrivprestation!

Men en rejäl uppdatering blev det :D

På sjukhuset

Befinner mig för tillfället på sjukhuset. Väntar otåligt på bussen som ska ta mig hem till Skellefteå och Ursviken.

Har varit uppe i många timmar nu. (Sen sex ungefär.) Rätt bra, då hann jag göra mig iordning utan en massa stress, tvätta håret och diska lite och så. Det senarenämnda skulle jag ha gjort igår, men kökskranen var "vattenlös" några timmar där helt plötsligt. Men men, det kom tillbaka iaf :)

Tar 10.15-bussen från sjukhuset, anländer i Skeå runt 12. Blir en snabb vända på stan med mamma för att köpa jeans och sedan bio med densamma. Ser verkligen framemot It's complicated, tror det kommer vara en riktigt bra film. Och att se den med mamma känns också skönt. Alltså, att det bara är VI TVÅ och inte någon lillasyster eller morföräldrar med. Inte för att det är dåligt att ha dem med, men liksom bara en mamma-dotter-grej en gång utan en massa andra. Jag hoppas det blir en riktig mysdag.
Och mamma verkar ha samma förhoppning :)



Kanske femton meter bort, i korridoren där jag sitter, befinner sig en kinesisk/japansk/koreansk(?) pappa med sin son. Pappan stirrar som att han aldrig sett en människa tidigare. Pisses me off, honestly! Nyss satt de båda två och tog bilder med sina mobilkameror. Såg aldrig att de zoomade in mig, men när jag kollade upp riktades kamerorna snabbt utåt mot snön. Har aldrig tidigare varit så intressant med snö, kan tänkas.

Oh well, förhoppningsvis ska inte de till Skellefteå ^^ Stalkervarning! :p



Sådärja, dödat lite tid nu. Bara en halvtimme kvar! Så trevligt :p
Får se vad man hittar på! Kanske stirra tillbaka på ett par asiater, om jag inte kommer på något annat ;p

Happy Happy

All Saints gamla skiva pumpar ut musik i lägenheten. Det är - fortfarande - morgon. Jag är uppe och jag är pigg!

Ska skriva lite på mitt CV, innan jag drar iväg på skolan för det s.k. exklusiva besöket från en författarinna som skrivit en bok om motiverande samtal. Ser framemot det! Hon kommer dessutom dela ut några signerade böcker, så hoppas kunna få tag i en. Vet inte om det är helt gratis dock, så borde ta ut lite pengar först - Note to self!

Imorgon bär det av till Ursviken, fast först blir det ett stopp i Skellefteå för att se It's complicated med mamma. Detta kan fullt möjligt vara sista gången jag kommer hem den här terminen. Börjar ett nytt moment nästa vecka, på tio veckor, kanske hinner jag hem mellan det momentet och det tredje (och terminens sista), men varför chansa i onödan?

Lite jeansshopping står på listan också! Sweet! Behöver nya pants!

På återseende!

Flashbacks

Har inlett konversationer via Facebook med två killar jag mötte i New York; Jeremy och Dima.
Jeremy är äkte New Yorker, whereas Dima kommer från Ryssland. Just inne på den senarenämndas sida och kollade in hans bilder från NY, speciellt nyupplagda bilder från baren i Brooklyn, Union Smith Café där jag tillbringade ett antal sena kvällar (nätter).

NYC ger mersmak. Vill tillbaka, längtar verkligen dit. Dima skrev till mig att han 'can't live without New York'. Know the feeling!

Sorterade in bilderna som "överlevde" datakraschen i Raleigh - de bilder som alltså skrivits ut tidigare - i helgen och kände bara att jag vill åka dit igen. Om inte annat så bara för att ta bilder av de ställen jag var på som jag inte har några "bildminnen" kvar av. Typ Times Square, Ground Zero, Hudson Blvd, Grand Central Station, Empire State - där också Strawberry ligger. Strawberry som säljer xoxo-bags. Använder en av dem typ varje dag. Bär så fina minnen med sig.

Nog lika bra att gå och lägga sig nu, innan jag blir alltför sentimental.
Sov gott alla!
Jag ska drömma om 'det stora äpplet' -- om ni förstår vad jag menar ;)

it Ssstarts with an 'S'

Testade skriva en text där alla ord börjar på 's'. Lättare sagt än gjort. Helt okej för ett första försök dock ;)

Som synes skiner sommarens synder.
Solens svinrika skimmer. Strandens sandiga slott.
Små skitungars smutsiga sång som skriks,
svagt.
Studenternas skola svider som syrliga saltsår.
Syrans sår som sprutar sylt.
Stora späckade syltburkars spigg syns som simmande stjärnor.
Strålkastarljuset storken ser, svingande syr sig skyn.
Såsen stirrar starkt sommarens synder som solens svinrika skimmer.
Samtidigt somnar skitungar skymda av storken samt skyn.



Har man ett liv så har man ^^

Snart dags

för redovisning.

I hate!

Dagens citat

Gick igenom gamla tidningar för att rensa ur och slänga och hittade det här citatet i en VK eller VF. Det sägs vara modebloggaren Sandra Beijer som genom detta uttryck förklarar sin stil:

Världen är alltid finare på film
så jag tycker att man lika gärna
kan låtsas att man lever i en



Det är ju mycket roligare att leva på det sättet ;)

Tåg + Lastbil = Olycka

Umeå: Godståg med 20 vagnar vagnar grus pulvriserade lastbilshytten.
Nyhet både på Aftonbladet och Expressen.



Idag:
Plugg på skolan
Förbereda muntlig redovisning imorgon
Kontaktperson kl. 16
Möjligen även Poetry Slam på Kafé Station ikväll, men tror det blir lite för stressigt. Ska nog satsa på redovisningen istället.

Har ätit lunch; pytt-i-panna med stekt ägg. Gick snabbt att göra, vilket var nödvändigt. Jag var nästan DÖD!

Tvärgå in på FB nu, måste skriva om ett mail jag skickade imorse (hehe!) och sen igång med förberedelserna.:)

Biggest loser?

Världens största kanin - 20 kg tung och 1 meter lång.



Gosigt djur, kanske, men hur bra mår han egentligen? Är det inte lite på gränsen till djurplågeri?



Har nu gett upp arbetet till min partner inom uppgiften. Hon kom tillslut och fick ta över resterande del. Hon lovade att skicka resultatet ikväll till min mail, så att jag skulle ha tid att läsa igenom det innan slutgenomgången imorgon.
Känns bättre nu i alla fall. Mindre arbetsilsk dessutom. Kan ju vara bra för psyket ;)


Needed: 100% energy

Tillbaka på campus. Sitter och pluggar.
Precis påbörjat andra delen av tre av vår skriftliga uppgift.. Eller vår och vår, så vitt jag vet är det bara jag som jobbar.. Även om en till kommer få godkänt - eller underkänt :O - på det arbete jag nu skriver.
Det är den jobbigaste och mest uttömmande delen som är kvar nu. Kommer nog ta sin lilla tid :/

Oh well, tror hon kommer hit runt 12 idag. Ska skriva så långt jag kan framtills dess.
Sedan säger jag att hon får ta över och skicka över det hon skrivit/lagt till till mig ikväll så vi kan avsluta detta arbete.
Hon hade gärna fått avsluta det helt för min del, men känner att jag inte kan lita på henne, så vill själv se till att allt är gjort. Vill helst inte ha någon restuppgift som släpar. Har varken tid, lust eller energi till det.
Så nu kör vi! Ja,, eller jag iaf!

Ni kan ju lycka till med vad det än nu är ni håller på med där ni just nu befinner er! ;)
Ha en fin dag!

"Pararbete"

Lite mat i magen och Ceralia blir glad.
Fick Alexanders roman i förmiddags och har nästan sträckläst ut den redan. Grymt bra!
Skulle ha tagit hela dagen åt att plugga, men sitter här på UB nu iaf och det går framåt rätt bra.
Ska skriva en uppgift på 4-5 sidor - i par egentligen - vilket inte fungerar så bra, så får göra det själv :S

Bemöts bara av hånfulla blickar och ett allmänt dåligt beteende när jag säger någonting om vad som ska göras. Fnysningar och blickar som säger "du är ju för fan dum i huvudet" och sen när jag är tyst och inte arbetar så händer ingenting, eftersom den andra delen av mitt par inte ens vet vad uppgiften handlar om. Säger jag något så... Ni fattar!

Oh well, jag är väl lite trög. Får jobba själv då. Vill ha godkänt i det här och inte ha det släpande. Går ändå bättre att arbeta nu när jag är själv - och har lagt undan Alexanders bok O;-)
Inget att se på TV ikväll, så har hela den tiden på mig egentligen!

Group hug! ;)

"W"

The Word
of Will
and Want
Wish for
a World
of Wisdom

En liten dikt

Har inte skrivit några dikter på hur länge som helst. Sen fick jag en dag lite inspiration och då blev det såhär :)


Vet du inte
att du är en ängel
Att vingarna ligger där hopvikta, dolda
bakom skulderbladen
De kan ta dig till oanade höjder
få dig att sväva
högt
Till platser dit ingen annan varit förut

Du kan känna de växa fram
om du är tillräckligt uppmärksam
Du kan fälla ut dem över jorden
och låta lysa upp ett tag
för dig själv
eller någon annan

Du kan ta skydd under dem
Gömma dig inunder deras mjukhet
Där kan du inte ta skada
Alla hot mot dig försvinner

Känner du dem nu?
Dina vingar, dina alldeles egna
Du kan välja att hålla dem dolda
Välja att släppa fram dem
Välja att låta deras skönhet värma den som behöver
kanske söker värme

Det är ditt val
Det är upp till dig själv hur du gör
Se till att du är medveten
att det är ett aktivt val
Och om du väljer ljuset
om du väljer framtiden
Lär känna dina vingar och låt dem
visa vägen


Våldtagen och misshandlad

Hittade just DEN HÄR länken på Aftonbladets hemsida. Fattar inte hur jag kunnat missa detta! Hände den 6 november.

19-årig kvinna som blivit våldtagen, misshandlad, hotad, kidnappad och utsatt för mordförsök. (Tror inte kidnappningsanklagelsen kommer gå igenom då det iaf i artikeln låter som att hon följt med honom självmant från körskolan, men.)

Får hoppas att hon får upprättelse, men tyvärr är det ju ofta så i dagens samhälle att allt är kvinnans fel. Skammen ligger hos kvinnan så får mannen klara sig undan. Svinerier, självklart men det kommer ju alltid i slutändan till den "stackars mannen okontrollerbara sexualitet". DEN DAGEN! Jävla svin...

Kvinnan har svåra hjärnskador, blödningar och ögonskador. Hon har inte kunnat höras, då hon liter av minnesförlust och inte kan tala.


Hon kanske aldrig kommer att återhämta sig. Förhoppningsvis gör rättssystemet rätt för sig EN gång iaf och dömer den här jäveln. Fast i och för sig ger det knappt något. Han lär väl knappast få ett ordentligt straff iaf?!
Nej, AV med hans juveler bara! Han borde då fan inte få använda dem igen!

Un mensaje de mi madre

Fick detta SMS av mamma den 3 februari. Väntar ännu på fortsättningen ;-P


Hejsan gumman!
Har två frågor:
1 vart ska böckerna?
Å den andra har jag glömt





Fortsättning följer, mamma?

Still alive :D

Fortfarande vid liv. Lite halv iaf.
Jag, alltså. Inte blomman!

Blomman mår bra, tror jag. Har vattnat den ^^
Huvudsaken är ju att den lever åtminstone ;p Tror den är helt vid liv; det är ungefär 50% mer än vad jag är!

Har bara gjort en massa tråksaker idag.
Typ varit på seminarium.. Diskat. Sorterat sopor. Bokat tvättid. Och dylikt.

Usch vad roligt det är att vara vuxen!

They are ALIVE!

Har köpt levande blommor idag. Till mig själv. Första gången i mitt 22-och-snart-ett-halvt-åriga liv!
Har köpt till mor och mormor tidigare, men aldrig till det egna hemmet! Känns ju jättevuxet ju!

Får se hur länge de överlever dock. På affären sa de runt en månad - kanske klarar sig en vecka iaf.
(Man måste ju börja någonstans liksom ;p)

Säger god natt nu iaf. Lång dag framför mig imorgon!

KramPussGodNatt
/Ceralia

Nu är glada julen slut slut slut ... :)

Nu IDAG har jag ÄNTLIGEN(!) städat bort julen!

Det kan man ju säga var på tiden, tycker ni inte?
Men nu är det gjort - och det känns riktigt skönt kan jag säga!


Har iaf fått svar på varför jag varit så trött den senaste tiden.
Järnbrist och "blodbrist på nedre normalgränsen
- så har fått mediciner och hoppas bli piggare inom kort.
Trodde det var "efterskalven" av anti-depressiva,
men det var ju bra att orsaken kom fram
så man kan göra något åt tröttheten. :)

Har typ hur många bilder som helst nu
som jag har tänkt ladda upp inom en snar framtid.
Bl.a. på celebriteterna som utlovades efter middagen förra veckan 0:-)
Inte bortglömt, bara seg!

Nu börjar det falla in en massa FB-meddelanden via MSN
so I s'pose it's time to roll
Hugs!:)

Smeka smord :)

Snart är det fredagsmyyyys, hoppas inte föräldrarna stör... Ja, och så vidare. Ni vet ;)

Börjar kännas som att det nu är dags att gå och lägga mig - börjar bli riktigt trött. Fast är iaf nyduschad, rengjord och insmord. Har så len hud nu, vill bara sitta och smeka över armar och ben, haha!

Ska försöka få mig upp i tid imorgon. Om det jag ser omkring mig här i lägenheten inte är ett bombnedslag så vet jag inte vad det är. Tur att jag bor på en ganska stor yta iaf, så jag har plats att sprida ut allt ;p

Karaktär: Irrelevant

Hejhoppsansa.
Mindre irriterad idag - ganska mycket mindre irriterad faktiskt.
Har varit på praktikinformation idag och det känns verkligen grymt spännande, även om väldigt osäkert och nervöst. Kan hamna var som helst, liksom. Inte så kul att fastna i en stuga uppe i Storuman och bara - jahaa...?!
Förhoppningsvis blir det här i Umeå. Eller New York *oj host, ojsan!* menar Skellefteå såklart!..., mamma 0:-)

Anywho, ska göra en 'Appreciative Inquiry' imorgon em och ska nu sätta mig ned och skriva lite frågor inför denna. Känns ju.. kul? Förstår inte vad intervjuer har med socialt arbete att göra - journalistprogrammet - självklart, men socionom? - precis som med forskarutbildningen.  Blir ju kul att komma ut på SOCIONOMpraktik som 'forskarjournalist' . . Eller??

Aja, någongång snart måste de ju sluta med dravlet. Vi läser ju iaf arbetsrätt till och från och den är ju applicerbar på alla yrken, så: bred utbildning? Jo, tack!


Sätta igång med lite studium nu av högst ointressant och irrelevant karaktär.
Hoppas ni har det trevligare :)

/Cer

Irriterad!

JAG ÄR IRRITERAD!
Sjukt Grymt Irriterad

Vet inte vad jag ska göra åt det.

Har inte sovit för lite så det är inte det.
Snarare kylan och att det är saker HELA tiden, hinner liksom aldrig slappna av.


Skulle inte se Efterlyst, utan gå och lägga mig, men fastnade vid det i alla fall. *typiskt*
Är klar i övrigt dock, så ska gå i säng direkt efter programmets slut.

Tror jag behöver det. Känner mig lika kinkig som en liten bebis :p

GOD NATT!
Hoppas ni får en god natts sömn :)

Paradise Hotel-final

Näst sista delen av Paradise just nu. Kvart kvar, sen är det FINAL!!!
Typ nervös - kan inte hjälpas!


MISSA INTE!

Överraskning!

Sitter på skolan... igen!

Blev lite busy igår. Mormor och morfar kom på besök direkt efter skolan och när de ätit och vi handlat åkte jag med dem upp till storebror och var där i några timmar. När jag kom hem var det dags för Paradise.
Final ikväll! Fastän att jag vet vem som vinner (p.g.a. en sådan där jääävla spoiler som inte har något annat liv än att förstöra för andra), så hoppas jag till Gud att det ska vara fel och att någon annan ska vinna PH. Okej, hoppas att alla utom DEN personen och Franscesca vinner faktiskt. Ska vi säga så?;)

Lektion 13-16 och sen mellan 16 och 17 ska jag vara i stan. Liiite tajt om tid där, men på något sätt ska det väl gå. Antingen lägger de ut slutet av föreläsningen på Cambro eller så hoppas jag få skriva av någon annan, helt enkelt. Tror inte det är obligatoriskt och det är ju otroligt skönt. Hatar verkligen att dessa obligatoriska moment som kommer hela tiden är de mest värdelösa sakerna av allt vi gör.
Frågan är: NÄR ska vi börja inrikta våra studier mot ett socialt arbete och inte mot en forskarroll som INGEN av oss valt? Tacksam för ALLA svar!!!

RSS 2.0