Whoa :O

Jesus, vilken dag det har varit idag. Har sprungit runt borta på Ersboda och Mariedal och sökt jobb. Har varit på två ställen där de faktiskt(!) söker efter extrapersonal, men bara i juni och juli och då är jag ju borta..

Fick även ett samtal från VIVA Ung där de frågade hur det gick med praktikplats. *visslar* Jaa, det går ju inte sådär utmärkt kanske. Har inte direkt hunnit med den biten.

Imorgon blir det in till stan på fm, ska på Arbetsförmedlingen och få någonting som så fint kallas dagnotering och sedan ska jag till Försäkringskassan och anmäla bankkonto för att sedan gå vidare till Ungdomsslussen och lämna in några dokument sådär ^^

Sedan får vi se om det bär av tillbaka till Mariedal. Skulle vilja höra efter om praktikplats finns tillgänglig på något ställe där. Eller kanske höra med UmeåGuiden - ah! Får se vad som hinns med, helt enkelt!

Aja, nu är det iaf dags att ta tag i vissa försummade studier. Tenta på fredag - inte roligt, men ojj ojj ojj så skönt det skulle vara att ha det klarat och bortgjort!

Wish me luck
/ Cera

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0