Cleaning Lady #1

Mitt hem är så rent och fint och välstädat att jag knappt vill röra mig, vill ha det såhär jämt!
Om man storstädade lite oftare skulle det troligen också gå mycket snabbare, men vem bryr sig om det när vardagen är igång liksom?!

Har tredje och fjärde omgången kläder i tvättmaskinen nu och när allt tjafs med att hänga upp dem och sånt är klart, så är jag KLAR för dagen. Så fruktansvärt skönt alltså!

Har under allt städ och all musik och sång försökt göra upp ett schema för veckan. Hur jag ska lägga upp allt och i vilken ordning allt ska göras. Ska skriva ned listan så fort jag har andats ut - ungefär under samma tid som One Tree Hill och Gossip Girl går! Haha!

Nåja, dags att ta itu med disk o.dyl.
... Det tar verkligen aaaldrig slut alltså!!!

Kramar till er,,
Cer.

Kommentarer
Postat av: emma härnqvist/perfektion

det där var en väldigt stor anledning till att du inte dricker nåt alkoholhaltigt. måste ändå varit jobbigt under den senare tonåren.. när många helger domineras av fest/fylla. men om man är stark och målmedveten så klarar man även de:)

2009-05-10 @ 18:49:36
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Agnes

Svar: Yes. :) Haha, det är alltid roligt med bloggare som bor i närheten. :) Okej. ;) Jo, eller, ja, jag går ju bara i sjuan än, men ja, jag pluggar. :P

2009-05-10 @ 20:20:42
URL: http://agge1.blogg.se/
Postat av: Lena

Låter som du haft storstädning på gång. Ja, du kan reglera spikmattan genom att ha handduk, tröja eller ingen tröja alls. Längtar efter spikmattan varje kväll. I början kan man känna sig öm i musklerna när man börjar med den. Men sen blir den beroendeframkallande.

2009-05-10 @ 20:28:09
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Jaa, visst är den snygg! :D

Vad bra! :D

Det är bra med mig med :)

2009-05-10 @ 20:36:42
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Lena

Tacker. Jodå, jag har haft en härlig dag. Varit ute hela dagen så nu är jag jättetrött och ska hoppa i säng på en gång. Efter en stund på spikmattan förstås. Sover garanterat bättre då. :)Jag älskar den! Hoppas du haft en bra dag du med. Och att du får en trevlig fortsatt kväll. Men nu ska jag stänga ner datorn så jag kommer i säng någon gång. :) Man blir lätt fast.

2009-05-10 @ 22:21:07
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: Elin Veronica P

Disk.. och när man har diskat färdigt ska man äta nåt och därmed smutsa ner mer disk!



Grrrrrr..

2009-05-10 @ 23:45:16
URL: http://elinveronicap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0