Nyss Nu Senare Idag

Har suttit och läst igenom alla nya inlägg jag missade igår via Bloglovin' - de flesta verkar ha haft en riktigt fin kväll iaf! Mys!:)

Var ute i tjänst som kontaktperson igår, var ute och fikade och samtalade och kom sedan hem och tänkte kolla upp vad alla hade för sig. Satte mig istället i soffan med massa glass och Mr. och Mrs. Smith som gick på någon kanal. Sen gick jag och sov ^^
Kände mig helt utpumpad!

Fick inte någon städning gjord igår *AARGH*, var ute och cyklade en hel massa istället - Beach 2009, here I come! ...Nåja x-|

Vaknade 10.11 imorse och steg upp 10.31. Har hittills läst Kattis &Co, diskat och kollat Bloglovin' ... I den ordningen!
Mycket trist väder idag - Bra!! Då kanske den vårstädning Kayo skvallrade om i Kattis faktiskt kommer att inträffa idag! Massa snabb musik på hög volym och sen städa ALLT! Bort med den gamla kyliga vintern och in med den efterlängtade sommaren!
Fan vad skönt det skulle vara om det faktiskt blev gjort idag!

Later,,
Cer

Kommentarer
Postat av: Josie

Tack (:

2009-05-09 @ 12:37:40
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Maria

Nej han är väl inte det, har sparat det kortet för att påminna mig själv om vilket helvete det va så jag aldrig sätter mig i den situationen igen!



Tack så mkt för uppmuntran! Kramar

2009-05-09 @ 12:42:00
URL: http://belelia.blogg.se/
Postat av: Jennie

Sv: haha jo det stämmer nog, när man pluggar så har man ju en rutin som gör att varje vecka ser likadan ut, man hinner ju inte göra så mycket mer just när man pluggar så därför vill man ju bor från det och se nya saker =) tack så mycket! =)



Usch, jag måste också städa idag. Eller egentligen så var jag tvungen att städa någon gång i början av veckan, men har skjutit upp det :P haha!



Du får gärna lägga till mig på bloglovin om du gillar min blogg =)

2009-05-09 @ 12:54:28
URL: http://jenniesplace.blogg.se/
Postat av: Simon Lind

Haha nämen, se där! Världen är liten ;) Hoppas ni hade mer tur med vädret än vad vi hade. För vi höll på frysa ihjäl i regnet hehe.



Kram!

2009-05-09 @ 13:42:37
URL: http://simonlind.blogg.se/
Postat av: Jennifeeeer [FOTOBLOGG]

Sv: Tack så hemskt mycket. :)



2009-05-09 @ 13:45:16
URL: http://eiza.blogg.se/
Postat av: Emmis

svar; jaa den filmen är riktigt bra XD

Tack för det =D

2009-05-09 @ 14:42:18
URL: http://flickanemmis.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag gillar min spikmatta för man kan reglera trycket från spikarna. Man kan ha det lite hårdare eller lite mjukare. Jag har förvisso inte testat några andra mattor. Jag känner mig väldig avslappnad efter att legat på mattan. Jag brukar ligga på kvällen så att jag blir avslappnad. Jag somnar väldigt gott sen kan jag säga.



Sen hjälper det ju till med spända muskler förstås vilket jag har. Jag kan också känna en viss ökad rörlighet.



Så det som känns bra för mig med mattan är att jag sover bättre och somnar snabbare på nätterna och jag blir mer avslappnad i muskler och får mindre ont.

2009-05-09 @ 15:32:39
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/
Postat av: celine

Du är nominerad i min bloggtävling :)

2009-05-09 @ 16:27:06
URL: http://celine.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0